Uncategorized

Mat som jag inte gillar

Jag tycker själv att jag är ganska petig när det gäller mat och ingredienser, men jämfört med många andra bloggare så verkar det inte alls vara så farligt. Har ingen aning om vem som började med att lista upp mat som

Det som slår mig mest är att jag gillar typ det mesta som de har skrivit på hatlistan.

Artificiell körsbärs-smak: Nu finns det visserligen jätte många olika sorters smaker, men det är en speciell som på riktigt kan göra mig spyfärdig. Jag undrar om det inte är den som används i körsbärs-colan? Så vidrig.

Blåmögelost och sådana som luktar fotsvet: Ehh, nejtack! Det var liksom inte förrän några år sedan som jag lärde mig att tycka om brie.. Jag älskar ost, men är så sjukt feg när det gäller de mer.. ehh. extrema typerna.  Vincent hade förresten en period då han gjorde en sås med MASSOR av smält blåmögelost till nästan varje måltid. Ibland flydde jag t.om. det kombinerade köket/vardagsrummet för det luktade alldeles för starkt.

Selleri: Kommer nog aldrig lära mig att tycka om den och det är en av de få grejer som jag fortfarande petar bort ifrån tallriken. Annars försöker jag äta det mesta som kommer med maten..  

Sötsliskiga grejer: 

Juice/cola/söta drycker