Uncategorized

Jag fyller år!

JAG FYLLER ÅR!!! Eller egentligen är det imorgon om någon vill vara petnoga, men vem bryr sig om sådana små petitesser?

Det är den fruktade Trettioårsdagen.. Haha, jag har varit rädd för den här dagen i flera år och nu när den har kommit så har jag ingen som helst ångest. Tvärtom, så känns det till och med rätt bra att bli trettio! Galet.

Jag känner inte ens av en pytteliten antydan till åldersnoja och lite lurad känner jag mig allt. För här har jag gått runt i flera år och oroat mig för att jag kommer att gå sönder mentalt av en fruktansvärd ålderskris. Jag har varit livrädd att jag ska känna mig gammal och grå, men istället har jag slutat att bry mig.  Kanske börjar jag bli vuxen på riktigt?

 

I alla fall så har blivit ”gammal” på riktigt! Firandet började redan igår på ett klassiskt Brittiskt vis med middag och drinkar på den lokala puben med V och hans familj.

Och idag vaknade jag upp till blombud och ett hav av presenter. En present för varje levnadsår fick jag av V! Det var allt ifrån seriösa presenter såsom två fina halsband, en parfym och en tekanna ifrån T2 osv. till diverse billiga och mindre seriösa utfyllnadspresenter. En hel del choklad och te fick jag

till utfyllnadspresenter såsom choklad (DET KAN ALDRIG BLI FEL MED CHOKLAD), en “crazy cat lady“- tygkasse (jo, tack för det.. Haha) och en stor katt-nyckelring i fejkguld och glittrande stenar ifrån Ebay.

Han hade lyckats lite bättre med utfyllnadspresenterna än när jag gav honom 30 födelsedagspresenter för några månader sedan. Det är faktiskt sjukt svårt att hitta på 30 presenter och speciellt när man redan har spenderat sin budget på de riktiga och mer seriösa presenterna.. På sin födelsedag så fick han bland annat en penna (vem behöver inte en penna liksom?). Som jag hade hittat.. i HANS pennställ.

Nu är det en sen frukost i sängen och lite sista-minuten packande som gäller, för om bara några timmar åker vi till flygplatsen. Min riktiga födelsedag kommer jag nämligen att fira i Barcelona!